SPANIEEN

HERE I COME!

Och jag har bestämt mig. Det blir inget bloggande i spanien. Sorry :3

Hejdå

Latmask

Jag är riktigt lat idag. Till och med så lat att jag inte orkar blogga. Men men.

Jag ska dela med mig av en liten fundring jag har. Jag funderar på att sluta blogga. Det är så ''krävande'' och jag tycker inte det är lika kul längre. Kanske jag tar en paus och startar om sen nån gång efter sommaren? Vi får se vi får se. Nu vet jag i alla fall hur man gör C:

Seglingen gick sådär idag och slutade (som vanligt) med att alla blev i puttade på något vänster. Jag och Emma hade värsta skrattsjuken, jag har fortfarande ont i magen så mycket jag skrattade. Det enda som är lite sorgligt att det är sista gången på så länge, men jag kommer ju tillbaka sen!



Kraamis

Edit: Jag bloggar nog ett snabbt inlägg innan planet går imorgon, sen får vi se hur jag gör med det där internet.  

(jag kommer inte på nån rubrik)

Nu ska jag bara packa det sista sen åker jag iväg till pappa. Och så är det sista dagen på seglingen också, tråkigt, men ändå. Jag ska ju till spanien!

Nu är den stora frågan hur jag ska kunna blogga när jag är där. Men jag ska förmodligen fixa ett mobilt internet när jag har kommit dit. Annars får ni helt enkelt klara er utan mig. Men min uppdatering kommer SÅKLART bli sämre.

Nu måste jag packa. Hejdå

IM IN LOVE!!!

Jaa!! Jag har fått två nya älsklingar, eller rättare sagt, jag har köpt två nya älsklingar. Lika dana som Vincent och Mikael men eftersom Vincent mystiskt försvann ner till havets botten och Mikael lider av väldigt svår sorg.

Nä, nu får jag vara lite seriös. Jag har äntligen köpt ett par nya skor. Så himla härligt att ha ett par riktiga skor ( ja alla mina andra skor är också riktiga men dessa är ju extra extra riktiga) på fötterna igen. De kommer andvändas flitigt i spannien!


Visst är de underbara? Det andra jag köpte idag visar jag sen (:

Malmooo

Dagens planering

-Sticka till malmö och fixa det sista till spanien
-Åka till skurup
-Rida
-Packa
-SOVA

Intresant dag va?


Gamla tider

Vilken härlig kväll det har varit! Den blev inte som den var planerad, men ändå mysig.

Egentligen skulle jag bli fotad av Emilia men vi orkade inte så vi cyklade runt lite i stan och sen ringde vi Denise, en gammal vän som varken jag eller Emila hade träffat på ett tag, bara vi tre. Så vi.. Cyklade rundor helt enkelt. Precis som gamla tider.

Den enda skillnaden är att jag nu inte bor mitt i trelle utan mitt i ingenstans, så det blir lite klurigt på kvällen. Nu kom jag lite försent eftersom jaf inte har 100% koll på busstider och så, men det ordnar sig. Men det är faktsikt rätt svårt att hålla reda på allt när man har ett guldfiskminne som jag. Här kommer lite bilder i alla fall.

Emilia har blivit neger. REDAN


Denises fina converse, det är så de ska se ut! Söndriga och skitiga. Jag ska nog fixa nya imorgon

Titta så fint det var!


Det ser så varm och skönt ut, men när jag gick hem från bussen så var det SVINKALLT och min blåsa var påväg att sprängas. Allvarligt. Men det finns ju ingen buske man kan kissa i som i skogen. Mycket bättre där!

Aja, nu ska jag mysa ner mig i sängen med nått gott och dricka och lite skön musik.

Kram

Tillbaka

Så, äntligen har jag ett fungerade internet igen! Gud, men fattar inte hur beroende av Internet förren man blir av med det. Men men, nu är jag tillbaka och hinner inte skriva så mycekt nu heller eftersom jag ska ha kalas haha xD

Dagen har i alla fall börjat skitbra , jag var ute en morgontur med Lippan och börjar äntligen få igång henne! Kan till och med galoppera en bit. Så himla härligt. Timingen är dock lite sisådär efterrsom jag åker till Spanien i 3 veckor om 3 dagar men restan av familjen får hålla igång henne åt mig (a)


hejhopp

nannas internet funkar inte. fuckerZz

så här är jag :D

/emilia

Midsommar

Jag är fortfarande rätt trött, men här är lite bilder från igår i alla fall.

Mönstret på klänningen som jag hade på mig ( lånad av mamma )


Frisyr och smink

Klänningen blåste upp sig lite, men ni ser vilka skor jag har på mig ;D



Såklart var det jordgubbar till efterätt :3 MUMS






Nu måste jag soringa iväg till bussen, hejdå :3


Sorgligt

Igår på väg till skurup såg jag en avde sorgligaste sakerna som finns. Det var ett par som stod i dörrarna på tåget och grät och kramades. Det gick verkligen rakt in i hjärtat på mig.

Jag satt ju på ett annat tåg så jag kunde inte höra vad de sa men jag läste deras läppar och kvinnan sa ''lämna mig inte''. Och så på midsommar också, stackare. Det var verkligen som i en film. Och sen när tåget stängde dörrarna så stod mannen kvar där på stationen och grät, inte hulkade och så, men man såg att det ran tårar ner för kinderna på honom.

Det är så sogligt att ta farväl.


Dödens trött

Usch, vad jag är trött. Ni får bilder och text från ikväll imorgon. För just nu ORKAR jag inte lägga ut något.

Har en sak till att berätta. Men imorgon blir det ut och rida igen och PACKA. Wiho!

Dagens mellan outfit

Ja, nu ska jag snart iväg till mamma och rida en sväng med lilla Lippan, jag ska ta nån bild på henne också så ni får se min lilla älskling. Jag funderar stark på att fria till henne för att trösta mig lite från förlusten av Vincent. Men sån tur är hade jag ett par skor hos pappa. Annars hade jag fått vandra halva skåne med en sko. Haha, det hade varit rätt skoj ändå xD Men nej.


Det blir älsklingskjolen idag, och sen ska vi se vad jag ska ha ikväll.


Hejdå :3

Änka

Ja.. jag och min egna lilla värld har nu lanssorg för at vi har mist vår älskade älskade Vincent. Mikael känner sig så ensam, och det är svårt när vi bara är två. Men jag ska skaffa en ny kompis till honom.

Som ni kanske föstår är en av mina skor lost. Borta. Försvunnen eller helt enkelt begravd på havets botten. Allvarligt, jag är sjukt sur, och arg, och ledsen, och inte lika rik som jag var innan.

Det var såhär, jag var ute på havet och livet var TOPPEn. Jag hade verkligen haft en underbar dag och vi skulle avsluta seglingen med att kapsejsa (välta båtarna), och eftersom mina skor blev ganska blöta härom dagen så tänkte jag att jag skulle vara lite smart och inte blöta ner dem idag. Så jag kallade på Filip (ledaren) att han skulle ta imot min sko. Och han hörde men fångade inte. Till en början så flöt den men han ville inte blöta ner sig, så han tog istället en pinne och försökte få upp den, men den sjönk bara längre och längre ner. Allvarligt, jag började nästan gråta. Men asså, jag är sjukt känslig, och när jag blir arg så börjar jag gråta. Thats it, men det gjorde jag inte. Jag ville inte framstå som fånig, även om jag innertst inne är det. Men jag menar, om ni hade köpt ett par skor som var SVINDYRA, som ni hade suktat efter i säkert 1 år och var asglad för att få ha dom på fötterna, och sen en av dem hade försvunnit så hade ni väl också blivit ledsna? Eller?

Men Filip då, han som petade ner skon i vattnet, har (mot min vilja, men egentligen inte) lovat att nåsta tisdag ska jag få 350 kr ( det var ju bara en sko, och det var bådas fel) som ersättning av skon, så jag ska vandra till malmö och kolla om man kan köpa en sko för sig. Om det inte går, vilket jag tvivlar stark på så får jag helt enkelt köpa ett nytt par. Men va fan, sånt är livet- jag kan ju knappast gå och sörja en sko i all evighet.

Är dock JÄVLIGT irriterad på mig själv för

1. Att jag inte kan kasta
2. Är otroligt klumpig
3. Att jag över huvud taget andvänder ett par 700 kr dyra skor på en ganska vild hobby.

*suck*

Mikael känner sig mycket mycket ensam.



Segling

Jag har ganska precis kommit in från att ha varit ute med Lippan, hästen ni vet. Hon har ju ändligen blivit frisk och skodd. Så nu kan jag börja rida ordentligt igen! WOHO!

Ska fixa mig nu eftersom jag ska träffa lite människor innan jag åker iväg och seglar. Jag orkar inte blogga mer nu, så jag gör det ikväll när jag kommer hem.



Funderar lite på om jag ska ha denna klänningen imorgon eller om jag bara tar något i högen. Det är ju inte världens största firade precis. Men vad tycker ni?

Read my Lips

Nej, men nu ska jag lägga mig och läsa. Har massor med tidningar och min älskade veckorevyn kom idag! WOHO!
Och sen ska jag nog ta och läsa lite ur harry potter, bara för att den är så mysig :3

Ute på Landet

Kom precis hem från att ha varit ute med hundarna, och på vägen tog jag lite bilder. Det är verkligen underbart i naturen nu!


Okej, den bilden var från innan idag. Men jag glömde den i det förra inlägget xD Lite suddig bara...



HUMLA! :D



En jättemysig dag i alla fall. Men asså, nu MÅSTE jag städa.

Ajaj Nannas ben

Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon! Jag trodde blentarp var typ... Platt. Men så är det verkligen INTE! Backe upp och backe när hela dagen, jag tror nog att vi har cyklat minst 3-4 mil. Kan ni tänka er att cykla på en urgammal ( och URSNYGG ) herrcykel utan växlar i uppförsbacke?

Ärligt, den hade inte ens ett STÖD! Men är den inte underbar? (a)



En annan skojig sak med den där cyklen var att såfort man syklade på något, en sten till exempel så plingade ringklockan. Haha, jag plingade hela tiden :3


Men även om det var skitjobbigt, så var det jättekul att få träffa killarna. Vi tog ett väldigt snabbt bad också i sövdesjön som faktist var ganska varm, dock tyckte inte Gabbe och Elias det xD


Kram

Ps. Jag glömde säga det! Att detta var första gången på kanske 2 månader som jag har kommit i tid när det har gällt bussar, allvarligt. Jag har haft OTUR senaste tiden. Men inte idag :D


Blentarp

Jag är lite bervös för idag också, men inte för att träffa gabriell utan för att ta mig dit. Jag ska med 4 olika bussar och blentarp är ju inte värsta storstaden dit det går 400 olika bussar varje minut. Det är mer typ... Öde...

Så vi får se när jag kommer fram, men det är i alla fall tänkt att jag ska vara framme klockan 09:56
Jag och Gabriell ska sticka iväg till sövde och bada, om det är fint värder där också, jättemysigt eftersom jag har växt upp i de trakterna bl.a.

Jag känner på mig att jag kommer missa en buss eller två xD Men vi får se hur det går.

Dagens outfit, som jag inte hinner fotta.

Min vanliga jeanskjol
Ett vitt pösigt linne
Bikini under
Röda naglar
Lite armband och sånt
Och mina älsklingar såklart


Men mina älsklingar är fortfarande våta från igår, eftersom de också var med och bada. Så först blev de rena och sen skitiga av grusen, men ja. Jag får ta ett tag med hårfönen på dom.



Jag gillar den bilden... Den ser så drömsk ut, om nu drömsk är ett ord.

Måste i alla fall packa väskan nu. Kram


Fixat

Så, nu är allting fixat igen (:

Ojasan...

jag har varit och pillat lite i kodmallen (designen) här på min blogg. Så allting ser lite konsigt och fel ut.. Jag får ursäka, det ska fixas snart!

Blött

Ja, gud var kul det var idag! Men det gick dock inte så bra i ''tävlingen'' eller vad man ska säga.

Det var egentligen inte nån tävling, utan bara en bana med start och mål, men om det nu skulle varit en tävling så skulle jag kommit 4 två gånger, trea en gång och tvåa en gång.  Men det är faktist lite fusk, för en av killarna som seglar med fbk har en egen båt som är 300 ggr bättre än de fbk har xD Så han vinner alltid.

Men när vi var klara så seglade vi in till hamnen igen och fixa iland båtarna och så. Allting slutade med att vi skulla putta i Bastian, och när vi försökte putta i honom så följde en till med, och då puttade jag och Madde i Erik, och sen puttade jag i Madde, och när jag gjoode det följade jag med eftersom hon lixom tog tag i mig xD Med kläder och allt, jag var ganska blöt efteråt kan man ju säga. Pappa blev inte glad när han kom på att jag inte hade nån handduk med mig.

¨

Där är armbandet  jag fick av Emmelie också.

Men men, nu ligger jag hör under täcket och torkar och lyssnar på min nya skiva med fransk musik. Älskar den. Köpt på indiskan :D

Svar

Svar på jenifer Larssons komentar.

Fråga:  Tycker du att det är kul att segla? Hur ofta seglar du?

Svar: Jag älskar att segla! Och det var ju första gången i år idag men jag planerar att segla tisdagar och torsdagar hela sommaren förutom när jag är i spanien.

Jag berättar mer om idag när jag har hittat en filt och något torrt att ha på mig xD

Segla

GUD. Vad jag längtar till's lite senare ikväll. Premiär för seglingen! Är dock lite nervös för vilken ledare det ska vara. Jag har ju gått på Jolleskola ganska många gånger.

En gång när jag var 8 år med mina syskon Emmelie som är ett år äldre och Andreas som är 2 år äldre men de fortsatte inte gå. Sedan började jag segla igen när jag var 12 och har gått jolleskola sedan dess och haft ett antal olika ledare. Men den ledaren som jag ''känner'' bäst började lumpen förra året så vi får se om han är där eller om det till och med är någon bättre.

Det ordnar sig nog.


Nannas Kärleksliv

Ja. Nu ska ni få reda på alla saftiga detaljer i mitt kärleksliv. För jag vet att det finns folk som är väldigt väldigt nyfikna.
 *Host* *host* Mamma *Host Host*. 

Nej jag skoja bara mamma lilla, men vi får väll börja med mitt lyckliga kärleksliv tycker jag.

Jo, jag är ju gift, på lite olika håll. Mitt allra första äktenskap började väll nån gång i förkolan med Lukas  som jag och 5 andra tjejer delade på. Sen om jag inte minns fel så skillde sig amanda och lukas efter ett tag. Men det förhålladet var väldigt seriöst. Han hade ju planer om framtiden också, att när vi blev vuxna skulle vi gifta oss. Han skulle klä ut sig för varje tjej a´han gifte sig med så att han kunde gifta sig med allihopa lagligt. Men vi hade inte tålamod att vänta så vi gifte oss i lldockis'' ,eller vad det heter på skolan. Mycket mycket romantiskt. Eller vad tycker ni?

Sedan hade jag en ''crush'' på en killkompis jag hade när jag gick i 1-2:an i Blentarp. Honom terroriserade jag städigt de två åren, med fråga chans brev på alla håll och kanter. Och jag ska faktist träffa honom nu på onsdag.  Jadu Gabriell, sorry, men jag har faktist kommit över dig.

Efter Gabriell så flyttade vi igen och jag började skola  i Trelleborg och då var jag faktist tillsammans med en kille som hete Rasmus i hela 3 dagar.  Jag minns faktist när jag ''frågade chans'' på honom, han var sjuk och jag ringde från en kompis och konversationen var något i denna stilen


Rasmus: *Host host* Hej det är Rasmus

Nanna: HejdetärNannafårjagchanspådig?

Rasmus: Ööh.. Njaa.. Ja det kan du väll.

Nanna: Okejtackhejdå.

*Klick*


Haha, nej, det är rätt skoj nu när man tänker på det i efterhand.


Nångon gång i sexan tror jag att jag gifte mig igen, denna gången dock med en tjej, ett så kallat kompis-äktenskap, haha. Emilia såklart. På det mest romantiska harmoniska och VAKRA stället i hela världen. Över Msn. Jo, vi har inte heller skilt oss vad jag vet. Vi hade ringar ett tag, men de gick sönder dock, trots att de var i det dryaste och mäst exlusiva materialet man kan tänka sig. Plast.


Nuläget är ju lite krisigt. Jag har nyligen komit hem ifrån mitt senaste bröllop med mina älskingar Vincent och Mikael som jag bara har känt sedan i förmiddags, men vi är jättelyckiga. Vi har ett väldugt passionerat förhållande och jag älskar dem verkligen. Jag går ingenstans utan dom. Eller jo, när jag är innomhus. Men jag vill aldrig vara ifrån dem. Jag fottade dom lite idag, känner ni igen dem? :3



Är vi inte söta tillsammans? Och de är BARA MINA.

Det ända problemet är att jag har gått och blivit lite kär på annat håll. Ni vet.. Mika... Hur kan man inte bli kär i honom? Jag menar, han har fluffigt hår och sjunger som en gud. Finns bara en hake.

Han är bög.

Men man kan väll få dröma eller?


( Ta alltihopa med lite humor, annars funkar det inte)

Körsbär

Vilken underbar dag detta har varit! Årets första körsbär, jag har fått träffa min kära gudmor som jag inte träffar ofta, alls. Jag har shoppat, och jag har myst runt i malmö hela dagen. Och solsken har det varit hela dagen också, vilken lyckad dag (:

Lite senare idag så ska jag träffa Emilia lite snabbt, mys mys.



Ni får se sen vad jag har köpt (:

Kram!

Grattis till mig (a)

Haha. Måste bara säga att min födelsedag har böjat väldigt bra, med jordgubbar och grädde såklart.

Det kom lite som en överaskning, men jag tänker inte berätta det för er. Inte nu i alla fall, kanske ikväll. Nu är ni nyfikna va? :3



Mums (L)


Mys


Smidighetsgrad 100

Jag är verkligen AS smidig! Eller vad tycker ni?

Har andvänt min hårinpakning nu för första gången och grasiös som jag är så snublade jag och välde ut alltihopa. Så nu är det typ.. lite mindre än halva kvar. Men mitt hår är lent som bebisrumpa (a)

Ps. Ännu en av mina smidiga verk är att jag har blivit av med mobilsladden. Igen.


Tjäna pengar på bloggen?

Vad tycker ni? Är det värt att ha lite irriterade länkar på vissa ord och kanske få en liten summa pengar då och då? Vad tycker ni? Det är trots allt ni som läser?

Snälla gulliga ni, komentera vad ni tycker? Pengar eller inte?

Hästdag

Yes, störredelen av denna dagen har tillbringats ute med hästapollarna. Men jag gissar att ni inte bryr er så mycket om det.

Och sen ska jag bara säga ett stort grattis till Mamma, som fyller år idag. och imorgon från ni säga ett stort grattis till mig eftersom jag fyller år då :D Happydance!

Morgondagen kommer trolien att se ut såhär

Mogonen- Hemma hos Mamma
Förmiddag- I malmö med mamma och Ivonna
Eftermiddag- Kanske skulle jag en runda till trelleborg men annars till Pappa
Kväll- Hos Pappa i vellinge (:


Längtar

Jag längtar tills det blir sol igen. Och de säger att det ska bli fint imorgon på mammas födelsedag, dock inte på min. Men men, det ska bli jättekul ändå. Min kära gudmor Ivonna ska komma till sverige och hälsa på så jag och mamma och Ivonna ska äta i malmö på måndag, så himla kul eftersom jag inte träffar henne så ofta. Nej, det ser vi fram imot. Och sol.



Måste bara säga att jag älskar att åka tåg. Så mysigt.

Tandtroll

Yes, jag har tandtroll på min tröja, den rosa från i går ni vet :3
Haha, jag är kära i dom :3

Ska inviga min nya hårinpakning ikväll tror jag och vaxa det sista på benen. Pain, men ändå.


Och sen måste jag bara berätta för er att jag är RIK, mohahha



3 sånna fick jag idag, och jag har inte ens fyllt år än :D

Kramisar

Trevligt uppvaknande.

Mamma: Vem av er  var det som damsugade, du eller emmelie?

Jag:Hmpf... Jfag... *sova vidare*

Mamma: Då är du snäll att går upp och gör om det.

Trevligt uppvaknande. Verkligen. *host*

Hmpf

Ja, som sagt, riktigt härlig dag med systra min, här kommer dagens kap :3

Emmelies köp


Present till mig (a) Men den får ni inte se förrän jag har fått den


Supersnygg väska från H&m- 149 kr

Assnygg byxtress som jag hittade åt henne, och jag prutade ner den till halva priset åt henne ( den var lite sönder). Visst är jag snäll?
Cubus- Ordinarie pris 250 kr. Vi betalade  125 kr

Söta skor från Newyorker- 99 kr


Nannas inköp

Två nagellack från H&M  39 kr styck


Hårinpakning 79 kr

Supersöt T-shirt från New yorker- 99 kr

Och så dessa undebara klänningarna för BARA 100 kr, tillsammans!

Och så alltihopa tillsammans. Är nöjd som satan!


Nu är det bara en sak ni inte har fått se, men den var röd så den skar sig med allt det andra. Haha, ni får se den på måndag eller imorgon (:


Kram

Mycket för pengarna

Ja verkligen, jag och syrran har shoppat loss riktigt. Billigt var det också, men  nu ska mina ben vaxas. Så ni får se sen ^^

Hur? När? Var? Varför?

Ja, jag funderar på om jag ska köpa converse idag eller efter jag har fyllt år... Vad tycker ni och vilken färg?




Usch

Gud, vilken dag. Ärligt talat så har i princip hela dagen varit SKIT, så det kommer bara bli mer SKIT för er att läsa om jag skrivet det. Så jag låter bli. Här kommer lite planering bara

Fredag: Först malmö med Syster Emmelie sen ska jag nog på fest i trelleborg
Lördag: ''Kalas'' för mig och Mamma
Söndag: Mamma fyller år
Måndag: Jag fyller år
Tisdag: Segling, beroende på vädret
Onsdag: Ska troligen träffa lite barndoms vänenr från Blentarp
Torsdag: Seglig beroende på vädret

Längre än så har jag inte planerat tror jag.

Men GUD vad jag längtar tills jag kommer igång med seglingen igen. Det är så härligt, saknar det verkligen! Men snart börjar man igen, WOHO!




Och nej, jag har inte kissat på mig, det är bara väldigt  vått i båten x3

Jag och Linn är mobbade

Ja, ingen ville sitta med oss i biosalongen. Så vi fick en hel salong själva!

Nej jag bara skojar. Vi är inte mobbade, men vi fick faktist sitta där, helt själva. Lite läskigt, men superkul ändå :D

Ser ni? Helt ensama :D

Visst är vi coola? :3



Vi såg ju Sex and the City 2, men jag tänker inte berätta något för alla har ju inte sett den. Men den var urbra, bättre än den första filmen till och med.


Lyckat, verkligen.

Haha, dagen har bestått av buss, buss, springa runder och åter igen buss buss buss.

Dagen började med att smarta jag försov mig i typ tre  och en halv timme, jag skulle egentligen upp klockan 7:00 men vaknade 10:30. Men det ordnade sig rätt bra ändå, trots den jävliga motvinden och värmen (jag ska inte klaga, jag vet). Ända tills jag missade bussen som jag skulle med för att komma till sjöbo.
Så jag fick nya tider av mammas geniala iphone. Så det ordnade sig det också,allting ordnar sig med lite mat.


Ända tills jag satt där på bussen med den jävla busschaffören som tydligen inte förstod orden ''passa tider'' eller ''skynda dig''. Ärligt, jag skulle varit framme i sjöbo 17:15 men jag kom fram 17:45. Ärligt, fattar ni hur dampig jag var? Jag och Linn skulle ju på bio på kvällen, klockan 18:00 i tommelilla, men vi hade ju ganska mycket tur haha, jag berättar mer om det sen.

Men till slut blev det ändå en lyckad kväll. Haha.


Dagens (suddiga) Outfit. Fast jag hade inte Crocks utan mina svarta pumps och men svarta väska. Smexigt :3



Kram

AAH!

Fy faan vad jag är stressad nu, och jag sitta vid datan ( smart drag). Nej men jag försov mig 2 timmar och har massor att göra. Jag ska till trelle och fixa lite saker där sen till sjöbo för att träffa Linn och jag komemr vara framme med bussen i sjöbo vid 4, så det blir rätt mycket åkande hit och dit, jag bloggar mer ikväll.

ps. Tack Dorothe!

Beroende... Typ

Ja, som vissa kanske har märkt och vissa redan vet så är jag beroende av chai latte. Jag måste bara tipsa alla som inte har smakat det, do it! På esspreso house är den godast, så ta det där, även om det är ganska dyrt så är det värt det!












Jag borde skaffa ett fotoalbum xD

Mammas Hår

Ja, ni har kanske sett min mamma nån gång, eller nej.. det har ni nog inte men hon har skaffat världens snyggaste frisyr. Men hon har precis varit ute och ridit, så hon vägrar bli fottad, ni får en bild imorgon eller nått :3

Visst är vi söta tillsammans? (a) Det var hennes gamla frisyr, eller hennes melangamla, innan dess hade hon lixom långt och nu har hon jättekort och hon är jättefin i det.


Kram

Överhettad

Min mamma brukar alltid påpeka att min hjärna är överhettad när jag svamlar om random saker. Hela mitt huvud är överhettat nu, kan bero på at jag har en varm veta påse på huvet. Mmm...

Till och med Vellinge kan vara fint

Coolt va, det trodde ni inte? Haha, nej men jag och Emilia har varit och picktnickat på en kulle bredvid en lekplast xD Mogna vi är va? Måste bara påpeka att vi inte lekte på den. Nej men det var mysigt ända tills solen försvann och det blev svinkallt. Lite pic's


LUPPELINER!



(L)


Se, till och med Vellinge kan vara fint
'
Den såg bättre ut uppochner :3



Mums :3

Sweat Dreams!

Fika

Som jag ni redan vet så var jag och fikade med Cissi idag, hur mysigt och roligt som helst. Jag orkar inte skriva så mycket om det men när vi var klara skulle jag egentligen bara in om Monki och kolla om de där shortsen fanns där. Men jag ''råkade'' trilla in i ett par andra butiker också, haha. Men men, här kommer lite bilder.


Haha, Cissi är lite frusen av sig xD


Jag blev helt kär i dessa kavajerna på Zara, men de var INTE billiga >.<



Och dessa blev jag också förälskad i, ska nog köpa de efter att jag har fyllt år. Conversen då asså.
 


Visst är de underbara?

Ps. Jag kom precis på att jag inte har sagt Hej en enda gång i bloggen. Hej :3


Malmö

Gud, sovmorgon på en måndag. Nu känns det verkligen i hela kroppen att det är sommarlov!

Ska sminka klart mig och packa väskan sen sticker jag iväg till malmö för att träffa Cicci (stavning?), ni vet hon som jag träffade på tåget för rätt länge sedan. Vi ska i alla fall ta en fika och snacka lite, så himla mysigt!

Nu ska jag fortsätta knarka Mika, haha, jag är kär i hans musik. Alla måste gå in på Youtube och söka på ''Mika- Loverboy'', den är bäst. Man blir glad när man hör den!



Jag har alltid beslutsångest om vilken klocka jag ska ta. Min chanellklocka eller min Jetsetklocka. Det brukar sluta med att jag tar båda xD


Kram

Snel Hest

Nanna är en Snel Hest idag, faktist, en extra snel hest. Till och med såhär snel.

(jag kan stava till snäll, men då passar det inte med ''hest'', jag kan stava till det också, men ni fattar)


Emilia Rosander, vad ska man säga om dig? Vi har varit bästisar i 4-5 år nu tror jag, och jag tycker fortfarande lika mycket om dig om inte mer. Det är rätt coolt ändå att vänskap kan hålla så länge. Visst, vi har bråkat ibland, men det har bara gjort allting bättre till slut.  Eller hur?

Vi har varit med om så jäkla mycket tillsammans, militär viveca tillexempel. Men negativa saker också, och du har inte vara ''försvunnit'' då som vissa gör. Falska vänner som bara poffar iväg så fort det händer något. Du finns där lixom, alltid.

Du är underbar, vad mer finns det att säga.

Jo! Nu kom jag på det. Du är som en hobbit ( fast lång ).

''Man kan lära känna dig på 30 minuter, men fortfarande bli överaskad efter 50 år''


Bästis (L)


Fundering...

Nu ska jag dela med mig lite av mina tankar och funderingar andgående syadet och så.

Vad vill jag göra?

-Jag vill sy en egen kollektion som jag har designat själv
-Jag vill sy en kjol innan sommaren är slut
-Jag vill till stoff och stil så snart som möljigt och handla lite tyg till allt jag ska sy
-Jag vill sy en ny väska ( eftersom min gamla är helt pajad, som mycket av de andra sakerna jag äger är)
-Och sen vill jag sy ett par shorts som jag har försökt hitta i butik hur länge som helst. Ett par höga shorts, vet ni var dom finns? Byxor är nämligen mycket mycket mycket svåra att sy. Men vi får se.



Visst är de urcoola? Ska ju till malmö imorgon så jag tänker springa inom Monki för att se om dom finns kvar, för dom är ju verkligen ursnygga. *suck*

Kram


Badväder?

Jag vill ha stekarsommar nu, så man kan bada och bli lite brun. För lilla grisia jag har återgått till min grisrosa färg som jag har haft nu ett tag. Jag vill blir BRUN. NU.

Men innan jag kan börja bada måsta jag ju köpa en bikini, och jag vet vilken jag ska ha.

Den är typ ljusblå med volanger på, passar till mig tycker jag. Men jag är för dålig för att hitta en bild på den xD men jag ska troligen köpa den nu snart så ni får se den då istället.


Och sen tycker jag att ni får trycka till lite om vad ni vill att jag ska skriva om, för jag har ingen inspiration :3

( inga bilder idag, jag hittar inte sladden)

Kram

Svar

Jag tror det var Erica som frågade vilken kamera jag andvänder för att fota alla bilder jag har här på bloggen. Och jag är ju så snäll och gullig som svara på mina komentarer så här kommer det.

Svar: Jag andvänder min mobilkamera och den mobilen jag äger är Aino sony Ericsson som är ganska.. Pajad eller vad man ska säga. Lite sprikor i skärmen typ xD



Ja, här ser ni hur fin den är, men asså. Det gör inte så mycket för allting funkar ju, så jag är nöjd och glad ändå (:


Prisutdelning

Jag ska ha en liten prisutdelning idag, eftersom jag har varit på tävling och så. Och för att det inte har hänt så mycket annat idag att blogga om.

Ja, lika bra att börja direkt?

Jag vill börja med att ge pris till företaget som gör ''Bravo'' juicen för att den är så underbart god. Och så får ju Alex såklart pris också pris utöver de hon fick på tävlingen för att hon dels är så gullig som vän och dels för att hon är så sjukt duktig på att rida.

Ärligt talat så är det nog inte så lönt att snacka om ridningen så mycket för alla ni som läser min blogg och inte rider kommar fatta unjefär 0 % av det jag skriver. Så det är ingen ideé. Jag kan bara säga lite snabbt att

1. Ramsan är galen, jag har en mosad fot och blå märken på käken, den jävla hästen nockade mig minst 400 gånger
2. Det hände en rätt rolig sak, enligt mig, men inte enligt den som råkade ut för det. Men jag tänker inte berätta vad, det är elakt mot ''den''.

Här kommer lite pic's innan jag fortsätter med min prisutdelning.


Alex och den jävla hästen som trampade isönder min fot xD


dagens outfit, typ :3

Och tröjan jag hade på mig som är helt underbart söt, den har till och med ett budskap! It's a fine day :D

Och till sist får ju såklart vellinge priset för världshistoriens dödaste ''stad''/håla. GRATTIS!

Jag skriver mer sen ^^

''It's a fine day''



Lite sådär snabbt

Ja, jag hinner inte blogga nu, för vi har gäster, så jag bloggar sen istället :3

Skojigt.


Jag är SÅ smart

Jag har lyckats limma ihop fingrarna. Och jag får inte loss dom. Fuck.


Nannsi har fullt upp

Wtf, när började jag kalla mig själv Nannsi? O.o Aja skitsamma, här kommer vad jag ska ha för mig nu i veckan

Lördag: Imorgon blir det tävling med Alex ( Alexandra). Usch, tävlingen börjar 8 D: Kill me xD

Söndag: Marknad med Alex xD

Måndag: Fika med Cicci, äntligen!

Tisdag: Segla :D YEY!

Onsdag: Bio med Linn tror jag, också äntligen! Sex and the city 2 såklart

Torsdag: Docktorn >.<

Fredag: Stranden eller film med Ila, bros på vädret

Lördag: Ingen aning, shoppa kanske? :D

Söndag: Söta mammsi fyller år. Wie c: 

Måndag: Kungen fyller år, jag då asså ;D vi får se vad som händer då, vi kanske ska till Köpenhamn då. Skoj skoj! :D



Sen vet jag inte. Ska kanske följa med Emlia och hennes familj på midsommar och tälta, men vi får se (: Jag har fullt upp, YEY :D

Sen den Trettioende åker ju pappa och vår familj på den sidan till SPANIEN! Jag längrar, kan ni tänka er, tre hela veckor!! ska försöka smuggla med datan, mohaha:3

Jeans

Jupp, jag köpte den där jeans skjortan igår som jag har snackat om så länge. Skitfin är den :D Love love love.




Är den inte underbar? (a)


299:- på Gina tricot

Äntligen!

Sommarlov sommarlov sommarlov. YEY! Äntligen har man slutat skolan, gud vad härligt det ska bli med 10 veckors ledighet varav tre ska tillbringas i spanien. Gud vad jag längtar! Har redan planerat in en massa ( skriver veckans planering senare), men inte idag. Jag ska bara ha en ''Nanna-dag''. Musik och varm chokad och film typ. Det är bra att kunna roa sig på egen hand ibland. Haha.

Skolavslutningen var jättegullig och efteråt stack underbara 8b ut och käka. Jag och Eve ville dock ha sushi så vi smuglade in lite på uteserveringen. Jäkla tur att där var sånna parasoller ( eller vad det nu är) för mitt i alltihopa så började det pissregna, men det var rätt mysigt.


Emma och Nicole, jättesöta båda två och jag blev lite kär i emmas klänning x3


Ina, som också var jättegullig idag


Och smartis Emilia som är cool nu när hon får vara med i 300 klubben ( och man ser lite av hennes klänning i bakgrunden som för övrligt också är fin fin)


Emma och ina på istanbul (wtf, stavning?)


Mysig dag, även om det regna xD

Kram




Jag orkar inte skriva mer >.<



Nöjda? :3


Student

Yes, kom precis hem från grannens studensfest som var rätt gullig men lite tråkig eftersom jag kände pappa och åsa och mina småbröder som är ungefär 10 år yngre än mig. Men det var trevligt ändå.




Måste bara säga att vilken jäkla kreativ släkt. Så snälla oh gulliga hela  högen!


Ska bara svara lite snabbt på frågor jag fått nu på sistone

Jossan frågade om jag menade chi latte när jag skriver chi- och ja, det är chi latte jag menar (:


Sky frågade när ni ska få se klänningen på, och det ska ni få göra alldeles strax.

Nu deckar jag snart


Kram

Sista dagen

Idag är sista dagen innan skolavslutningen och SOMMARLOV! Åh gud vad jag längtar.

Och sen längrar jag till ikväll för då jag jag inviga min nya klänning på Oskars student. Wiie.

Skriver mer ikväll såklart!




Ps. Tack för alla  komentarer ang. klänningen, vad glad jag blir! ^^

Here it comes

Så, nu kan ni sluta tjata :3 Klänningen ska få visa sig i allmänheten. Är ni beredda? 100%? Okej, here it comes.

Woloaa



Men på får ni inte se den förrän imorgon då jag ska på Oskars student. Yiho c:

Så, vad tycks? Men som ni ser är den fortfarande inte riiktigt klar än, men nästan.

SÄG VAD NI TYCKER. ANNARS...

Godnatt och KRAM 

Tälta

Haha, det blev inte så mycket bilder, jag var upptagen med att ha kul. Men några helt flamsiga och suddiga bilder blev det. Så jävla kul hade vi

 



Haha, nathas och emilias försök att sätta upp tältet. Och det gick ju.. bra *host* 







Nej, det bode verkligen göras om. Men vi borde nog ta med ett till tält xD


Kram


Ystad

Asså jag älskar den staden. Jag och mamma var ju där idag igen för att göra lite allt möjligt. Äta, köpa blommor och kolla lite i affärer.

Hittade min bikini som jag ska ha nu i sommar. Köpte den dock inte idag men ska göra det snart ^^ Jättesöt! Den har till och med volanger :D

Asgod skaldjussallad åt vi på nått gammalt bryggeri och jag vet att det var skaldjussallad men sedan när lägger man i minimala krabbor som inte går att äta i den?


Aja, ska städa och lite sånt. Bilderna från tältandet kommer snart ^^

Blomstershopping

Yes, idag har jag fått beskedet. Jag är 100% jävla frisk, annar ni hur lättad och glad jag är? Nej, förmodlign inte, men ändå. Jag trodde att mitt hjärta skulle hoppa i munnen på mig när vi satt där i väntrummet. Dels för att jag var upp till öronen nervös ( mycket kroppsdelar det blir nu, wtf? ) och som grädde på moset så kom det in två clowner och frågade mig massa saker. Som vissa redan vet så har jag clownfobi så jag satt där, ganska skräckslagen medans dom frågade saker som '' hur många gånger har du gått genom hålet i väggen?'' och sånt. Hjälp säger jag bara.

Men efteråt så var skolan troligen redan slut så dit var det ju ganska onödigt att åka. Så jag och mamma bar oss iväg till Ystad istället för att handla blommor. Blomsetshopping helt enkelt, mysigt och kul.

Här kommer lite bilder från idag (:











Mysigt och skoj. Och jag är GLAD!

Morgonfika

Ärligt, finns det något mer lugnande mysigt och GODARE än morgonfika?

Nej. Absolut inte (:


Fast det fick bli en liten chi idag, men så underbart gott ändå. Loove chi!




Kram

Skärp dig!

Ja, jag borde verkligen skärpa mig nu. Och det ska jag. Jag har tänkt ihop en liten handlelista som jag ska ha för att börja sköta min kropp och hår och naglar och hela kitet igen. Och jag behöver förnya mitt surviverkit nu snart!

Handlelista

- hårinpakning ( ska göras minst en gång i veckan)
- brun utan sol
- kropps peanling
- badskum
- lösnaglar
- värmeskydd till håret
- tesume hårsprej
- wax till benen
- perfym

mm.

Här är hårinpakningen jag ska köpa, den luktar ASGOTT!


Ser ni så duktig jag ska bli? (a) Och jag ska börja ta bort sminket också, men sminkborttagning har jag redan (:

Sen har jag lite saker jag ska köpa som är kläder. Men det får ni se när jag har köpt det c:

KRAMISAR

Snabbisch

Får skriva detta inlägget jättesnabbt för min stora data håller på att virra iväg till nånstans dä den inte borde vara. Den funkar inte för tillfället. Bara så ni vet varför jag inte skrier idag ( men kanske gör det ändå)

Vi hade i alla fall skitkul inatt. Det borde definitift göras om!

Imorgon blir det sjukhuset som gäller. Usch, jag är orolig... Men ja kan ju glädja mig med att jag äntligen har hittat  den maxiklänningen. Den som har det lillia extra ni vet. HAPPDANCE!

 

Skriver mer sen hoppas jag, nu ska andreas få sin data tillbax och jag ska fortsätta på klänningen.

 

Kram


Tälta?

Yes, det är väll tänk att vi ska tälta med klassen lite senare ikväll haha, dock har det regnat hela dagen så jag är inte riktigt säker på om jag ska vara med. Men det verkar ändå som att det blir sol sen vil 6 tiden så det blir nog bra (:

Det kommer bli skitkul


Personliga favoriter

Själv gillar jag de här klassiska färgerna, svart, vitt och röda. Dock vill jag ha rosa också.



Vita skinn i den nya modellen

Hemsidan- 65 dollar
Sverige- 1000 kr



Dessa finns inte i sverige vad jag vet, och det är ju ännu en fördel med Convese.com att urvalet är mycket större.

Men skulle de finnas i sverige skulle de troligen kosta 700 kr

Hemsidan: 40 dollar

Sverige: 700 kr


Riktigt snygga converse som inte heller finns i sverige (tror jag) men de är rätt dyra på hemsidan också.

Hemsidan: 80 Dollar




Såklar finns det fler som jag gillar, men jag orkar inte lägga ut alla :3

Kram



Tidslösa

Det finns vissa saker som aldrig är ''ute'' eller hur man nu säger. Omoderna typ. Jeanse och converse. Jeansen ändrar ju form och så men det är ändå jeans.

i år är ju jeansskjortan riktigt het. Man kan ha den med ett skärp och ha den på stranden men lika väll på fest eller till vardags. Helt underbara. Och jag ska ta mig ner till trelleborg och handla upp de sista på mitt presentkort på denna fina skjortan :3



Sen är det då converse. LOVE. Själv har jag inga men jag planerar att köpa nu till sommaren.

Men saken med dem är att de har funnits sedan 60'talet och är fortfarande lika snygga och moderna som de var då. De är dock väldigt dyra och det är väll det som hindrar många från att köpa dem. Men då har jag ett tips hur man skaffar billigare convese.

Antingen så köper man fejk, eller så beställer man dem från usa. Då kostar dom 300-400 istället för 700+ som dom kostar här i sverige.

Det är frakten som kostar lite extra men de blir ändå billigare.

Deras hemsida hittar ni HÄR


Kram

Svar

Yes, egentligen har jag so prov nu men eftersom det är jättesynd om mig så slipper jag göra proven och får ändå bra betyg. YEY!

Så därför tänkte jag svara på lite frågor som har kommit här i bloggen den senaste tiden eftersom jag har tråkigt.

Dorothe

Fråga: Vilken dag fyller du då? :3 <3
 
Svar: 21 juni, haha. Snaart :3

MMMARIAA

Fråga: hur kan du göra den där rosetten? Förklara!
den var ju skitsnygg!

Svar: Jag följer en ''guide'' på youtube som förklarar hur man gör. Men den är på japanska så jag tänker därför göra en steg för steg med bilder och text till er. På svenska :3

Dorothe

Fråga: ÅH - vill se den NU 83 Får jag fråga varför din mamma inte gillade den? xd

Svar: Hon tyckte att allting belv snett och vingt bara för att hon hade varit med och sytt den. Hon blir aldrig nöjd
:3 Men va fan, det är jag som ska ha den på mig right?



Sen är det massa andra människor som komenterar gulliga saker så tack till alla er :3 <3




Kram

Planera? o.o

planering är inte min grej asså. Men jag tycker om det, jag gillar att veta vad jag ska göra och när och så. Men eftersom jag har unjefär världens sämsta minne så går det inte så bra. Försöker komma på vad jag ska ha med mig imorgon ( tälta med klassen ) och jag kommer på ingenting förutom sovsäck underlag nessisär och kläder. Är det något mer man behöver? Aja, det ska bli kul i alla fall.

En anna kul sak är att klänningen nästan är helt klar! Men mycket hjälp av mamma så är den superfin ( men det tycker inte hon) och passar perfekt. Är stolt som f a n. Nu fattas bara lite detaljer sen är den färdig, ni får se resultatet då :3 ( bara för att retas)





Och det är vad jag har hållt på med hela dagen.  Så härligt att den är snart färdig!

Sweet Dreams

Orolig

Usch, ja jag är jätteorolig för klänningen.

Den ursprungliga planen var ju att sy den på proen när jag var hos Ingrid i hennes atejle. Men då åkte jag ju på öroninflamation så jag hann vara där i unjefär 3 timmar sammanlagt. Så då kunde jag ju göra den då så jag fick köpa en klänning till konfan.

Och så skulle jag ju sy den nu istället till skolavslutningen (som för övrigt är på fredag) och jag är ju inte världens bästa sömerska så mamma skulle hjälpa mig. För hon har sytt väldigt mycket innan och hon är jätteduktig. Men nu har det blivit lite strul. Jag och Mamma har 5 dagar på oss. 5 dagar! Och mönstret har visat sig vara på engelska och det är inte lätt att förstå + att klänningen är mycket mer komplicerad är vad man tror.

Usch, jag är orolig... Jag kanske får ha en köpeklänning ändå...



Kram

*suck*

Allvarligt. Jag har legat och tänkt hela natten, och jag kan inte sova. Så nu efter att ha legat här hyfsat rastlös i några timmar och gjort ingenting så satte jag på datan. Och ja. Fåglarna kvittrar och det är ljust ute. Känner mig inte det minsta trött alls.

*suck*

Ska försöka tråka ut mig med en bok tror jag.

Kram

Mästerverk

Jag har gjort ett mästerverk! Mohaha. På Emilias huvud :3 Bilderna kommer lite längre ner, men jag är jättenöjd, hon blev skitsöt ( men det är hon ju annars oxå c:).

Idag har Emilia varit och hälsat på här ute på landet och vi har gjot unjefär ingenting. Eller jo, vi har gått och snackat och fotat lite och käkat glass. Hur mysigt som helst faktist.


Haha, emilia på svaneholms slott i nån jätte creepy mask som vi hittade där. Blir rädd D:


Haha, mitt mästerverk, visst är det underbart? c:


De andra bilderna ska jag be emilia skicka senare nån gång så får ni se dem kanske imorgon? (:


Kram

Kastanj

Jepp, nu är det 6 min och 37 skeunder kvar tills jag ska tvätta bort hårfärgen. Wiho, nu får vi hoppas att det håller ! Men det gör det troligen inte, haha xD Men det tar längre och längre tid för varrje gång.

Det kommer bli så härligt att få bort den orangea färgen till skolavslutningen. Yey ^^


Slut?

Nu har alla jordgubbarna tagit slut, och det gör mig SÅ depprimerad. Nej jag bara skoja, men lite ledsen blev man allt.

Men jag måste bara skriva lite nu, bara för att allting är så jävla bra nu. Tror jag. Som vissa redan visst var jag på sjukhuset idag igen och gjorde lite fler tester ( som sån tur var INTE innebar stick eller blodtömning men han petade mig i ögat med kanten på en servett så jag fick lida ändå) och han sa att allting verkade bra med mig och mitt huvud. Nu är det bara de riktiga provsvaren som jag får på onsdag som är kvar, och de gör mig lite nervös. Men det känns som allting är bra nu.

Och det är sommar, det gör ju de flesta på gott humör, eller hur? Jag gillar speciellt mornarna och kvällarna. Dels för att det är så lugnt ( i alla fall här ute på landet) och för att det inte är så stekhett som mitt på dagen, jag tycker det är lite obehagligt när man inte kan svalka sig då.  Men nu på kvällen är det underbart. Verkligen.

Jo sen så luktar det så gott. Sommar lixom. Och det är nån fågel som sjunger så gulligt utanför mitt fönster.

Haha, de flesta andra tonåringar skulle troligen tycka att detta var pisstråkigt, men jag är inte som de flesta andra. Sån tur är (:




Big Hug On You c:

Lika bra att börja eller?

Ja, jag har börjat rensa lite nu. Och jag har lite beslutsångest över en grej.


Den här tröjan köpte jag i prag och den är ju snygg och så. men den är hyfsat tråkig. Så nu funderar jag på om den ska få vara kvar eller om jag ska skänka den/ge bort den?

Vad tycker ni?

Årets första!

Åh, äntligen är det sommar! Har käkat åtets första jordgubbe och plockat årets första Lupiner.

Och det är de två sakerna som är bevisen på sommar för mig (: Och inte bara det, jag kopplar det till min och mammas födelsedag och midsommar också. Haha, enda sedan jag har varit liten unge har jag ätit jordgubbar med grädde till frukost på min födelsedag. Och då, när jag och mamma fyller år så blommar nästan alltid lupinera.
Bara nån vecka kvar, woho c:





Ska nog ta och käka lite glass sedan :3

Kram


Edit: Ska färga håret lite senare idag eller imorgon. Wihoo

Smex änd tha city

Yäy, jag är inte alls trött men till min räddning dök det upp ett dubbelavsnitt av Sex and the city på trean :D

Woho! Men jag borde vila ut mig, imorgon är det RENSA som gäller. Jag har kaos (!) i min garderob. 



Kram kram

Det trodde ni inte

Jag har STÄDAT mitt rum idag. Jag har till och med dammat. Det trodde ni inte va? :3

Nej men ärligt talat så är städa nog det värta jag vet. Eller kanske inte det allra värsta, men det är garanterat i topp 10. Det finns ju saker man hellre skulle göra än städa men det finns ju massor av saker som är 100 ggr värre än att städa. Till exempel att.. bada i myggor? Nej men ni fattar.

Men tro det eller ej, det är faktist härligt att ha ett rent rum där man kan se golvet!

Lite suddig men whatever x3


Finfint va? :3



Men nu är det fint, kanske lägger upp bilder sen.

( Ps. det är inte jag som har valt tapeten, I dont like >.< )


Dagens

Jag måste bara säga att jag är sjukt nöjd med dagens outfit. Inte för att vara ego eller något, men alltihopa passade skitbra ihop. Nöjd Nöjd Nöjd

Dock ser jag väldigt missnöjd ut på denna bilden xD Men det är håret ni ska titta på

Också har jag invigit den nya kjolen plus några armband som jag fick av Nathalie för dom passade inte henne. Jättegulliga precis som henne (:



Aja, ska nog ut och rida nu.

Kramar på er (:



Jakten på POTATISSKALAREN

Haha, mamma har inlett sin huvudsakliga aktivitet inför sommaren. Jakten på potatisskalaren, det är tydligen någon speciell potatisskalare som hon vill ha tag i som inte finns nån stans. Inte i ystad i alla fall.


 
 

Riktigt fin stad, vill nog gå i gymnasium där (:

Skriver mer sen ^^

Kram


Snabbt svar

Ja, jag är ganska död efter idag. Varför vet jag inte för jag och mamma har varit hemma och i princip bara latat oss.

Men jag ska svara lite snabbt på Felicias  fråga, hon frågade varför jag skulle göra ryggmärgs testet.

Och nu ska jag vara 100% ärlig. Jag vet inte, men jag gissar att de vill kolla om jag har någon annan sjukdom som kan vara i samband med inflamationen på synnerven. Svaren får jag på onsdag nästa vecka, usch jag gruvar mig redan.

Just det, jag ville bara säga tack till alla som har ''kryat'' mig här på bloggen, och jag känner mig faktist bättre nu! Bra va?

Jag och mamma har precis kollat klart på ''The Ugly truth''. Haha, vi fnissade oss egenom hela filmen, jättebra och rolig. Jag vill se den igen ^^ xD


Åh äntligen, SOMMAR


jag planerar lite längre fram att göra ett inlägg med alla medlemar i familjen ink. djur och allting :3

Nudlar ingår i receptet för en lyckad dag

Man lär sig något nytt varje dag, right? Idag har jag lärt mig hur Donuts smakar. MUMS


Och nu ska jag nog joina gnuss i sängen x3 Gonatt på er alla!



Nål-lös

Haha, äntligen! Alla nålar är ute ur mig och jag kan röra händerna, även om det gör ont så går det. Bra va? :D


Här kommer lite bilder från dagen.


Titta, helt nål-lös :D



Hittade även denna kjol som är superfin, dock inte så somrig


Men nu är jag hemma och  det är hur härligt som helst!
 
Och för att få in lite mode i det hela så är gummistövlar väldigt hett i år












Aja, ni får en snabb bild på kjolen/tröjan sen :3

Kram

Two in One

Så, nu ska jag bara påpeka en sak som är SÅ praktist och SÅ bra på alla sätt och vis.

För kolla här, idag när jag väll kom hem ifrån sjukhuset ( btw så visade megnetröntgen inget konstigt, väldigt väldigt lättad) så försökte mamma och jag trösta oss och ''fira'' med en liten snabb fika på EH ( var annars? x3) Så ville jag bara visa mamma ''den gamla gardintrasan'' som pappa tyckte det såg ut som som jag hittat på indiska. Och så var mamma så himla snäll och köpte den till mig ( bilder kommer sen) och nu när jag är hemma så upptäkte jag att det nog inte var en kjol utan en tröja.


Skitsnyggt som både och, och det är ju hur smart som helst eller hur? Detta får definitift ingå i ''Nanna gillar'' :3


Men som sagt, bilder kommer sen!

Sms-dröm?

Ska börja fylla på en av alla mina nya kategorier. Haha och eftersom jag drömde en egentligen jättenormaldröm inatt så får jag väll skriva om den?

Jag drömde i alla fall att jag låg och sms:ade hela natten, vilket mamma tydligen vaknade av.

Okej, nu blev allting rörigt, jag börjar om.

( Bra info att ha om man ska fatta vad jag menar)

1: Mamma sov på mitt rum eftersom hon inte ville att jag skulle dö om jag fick för mig att jag hade ont och skulle ta mig ner för trappan och sen typ trilla där
2: Andrledningen att allting är så rörigt nu är för att jag är lite halvdrogad av ''det lugnande'' som inte funkar, men det berättar jag om mer sen.
3: Ja.. Det var nog allt.

Okej, en gång till.

Inatt drömde jag att jag smsade hela natten och att det gjorde ont och jag väckte mamma med att knappa på telefonen. Men asså,  va fan. Detta går inte.

Gosch jag är helt borta asså.

RSS 2.0