Crasyday

Idag har varit en härlig dag. Lite av varje you know. Men ja, jag har ungåts med Emilia och vi har fotat en MASSA. Kul dag, här kommer lite bilder



Här är då dagens foto-offer. Jag (tjejen med röttläppstift och kort hår) och Emilia (fotografen med långt hår) haha ^^







Haha, en bild säger mer än tusen ord- denna bilden säger ''whaaat?''




Cupcake.


Cupcake + Hand.



=


Cupcake + Hand = No cupcake at all.







Så, nu är det jag som får stå bakom kameran HAHA :D



(och nej vi har inte lika dana skor, emilia lånade mina, men dom var liiiiiiite för små)





Och så glad blev hon när hon fick ta av sig skorna xD




Egentligen hatar hon skorna, men det blev en fin bild :3



Kommer fler bilder imorgon, Ha det så bra ^^


www.emiliasphoto.blogg.se


Malmöshopping

Jag varken kan eller orkar skriva så mycket idag. Bara lite snabbt, jag ahr varit i mamö i ca 4,5 timmar och har hostattak och träningsvärk. Plus att jag har gått en lååång runda i skogen och skurit upp tummen på något konstigt vänster med en potatisskalare (inte med vilja såklart!). Så det är lite kompliserat att skriva haha. Ni får helt enkelt nöja er med bilder!



Lite fina och färgglada skor som man i min värld bara kan drömma om. Priserna är liite för höga, men jag sparar till ett par röda höga converse (:








Sen blev det lite god fika, en chai som vanligt och något... nötigt. Mums!


Haha, kan man anant än älska dessa skorna? Skor med tänder (finns i högklackat också)










Synd bara att klacken var så låg


Väldigt söta, men inte riktigt min smak dock ^^



Jag tror att dom har missat poängen med rubikskuben... Men den var söt ^^




Såklart har jag inte köpt allt det där, men det jag har köpt har jag inte hunnit fota än, så det får ni se bild på imorgon!





Ha det gött


Nanna Goes Beroende

Av skor. Jag vet inte varför, men men. Var på mitt lilla paradis idag igen, det blev ju så kort stund igår och mamma skulle ändå in och köpa massa snören och sånt till hagen. Och skopunkten ligger precis intill ekohallen så jag följde med för att mätta mina behov. Det blev ett litet inköp idag oxå som faktist var på rea. Dock blev det ett par svarta idag oxå. Jag måste verkligen börja med lite färger, den långa vintern har gjort mig färglös, och många andra. Man blir ju helt deprimerad när man går på stan en solig dag med 14 grader + och vartenda människa går i tjock dunjacka med luvan uppe. Stor tråkstämpel på det. En sak som det därimot inte är tråkstämpel på är mina fiiina skor som jag köpte för rätt länge sedan. Nån gång innan (den jävla) vintern tror jag, så jag har inte kunnat andvända dom. Här kommer lite bilder på dagens runda plus lite.


Detta är då mina underbara skor, som viserligen är hemska att gå i men helt ärligt så bryr jag mig inte. Finheten övervinner obekvämheten (och priset)

Scorett- 699 kr (nu rea 300 något)






Några skitfina skor från skopunkten. Lite för dyra för mig nu och inte tillräckligt skitfina ännu finare cesar skor på scorett (där jag har prao :D)


De skorna som fick mätta mina behov idag, jag gillade att dom var lite stetsiga men ändå inte sylvassa. Och det flätningslika därframme. ( Jag får dock inte loss prislappen ordentligt)




Skorna jag köpte igår i en lite finare och störe bild än den jag lade upp då.
Tycker dom är så söta ^^





Hacker! ;o

Hey homies, jag är en liten skitunge vid namn Emilia som gillar att hacka folks bloggar.
Nej, hihi, jag bara skoja. ^^ Det är jag som fixat Nannas design, och eftersom jag hela tiden kommer på nya saker jag måste ändra så måste jag logga in och ändra dem, hehe. Och nu kunde jag inte låta bli att skriva ett litet inlägg.

Om ni vill ha hjälp med design eller något, så är det bara att skicka iväg en liten kommentar på min fotoblogg. Jag tycker att det är riktigt kul, och ni får självklart själv bestämma hur ni vill ha det.

Ha det bra! ^^

/emilia

Sko paradis och tack till Emilia

Jag kan ju först och främs börja med att säga stort tack till Emilia som har fixat designen till bloggen. Och så ska jag visa lite bilder på dagens inköp och mitt egna lilla skoparadis. Skopunkten. De har väldigt stort urval och därför hittar man nästan alltid något man gillar. Men allt har sina nackdel, och i skopunktens fall är det kvaliten, och den är väll inte skitdålig, det håller ungefär 3-6 månader om man andvänder andra skor också. Men efter den tiden så brukar man ändå ha tröttnat på skorna så då är det lugnt tycker jag. 


Ett par av alla de supersöta skorna jag hittade. Men jag hade bara en kvart på mig men jag köpte ändå ett par bas skor nu till våren ^^ 


Lite suddig bild men det var sånna svata jag köpte men är väldigt inne på att köpa rosa oxå, dom var så söta (och billiga)!





Såklart fans det fler söta skor men som sagt hade jag ju väldigt kort tid på mig men tips till alla som behöver pigga upp fötterna efter en lång, kylig och allmänt tråkig vinter. SKOPUNKTEN!

Ni kan kalla det modeblogg

Eller, kalla det vad ni vill. Men jag kallar det modeblogg i alla fall eftersom denna bloggen kommer handla om just det, mode. Eller ja, lite av varje. Jag kanske tänker lägga ut avsnitt av min berättelse ''Clown'' om jag vågar. Haha, men ännu är designen skitful och ingen kommer antagligen inte att läsa den nu så det gör inget. Men jag kommer lägga upp lite bilder på shopping tips och nu vårmodet och så (:

 Enjoy!


RSS 2.0