Majbål

Just nu är den stora frågan om det över huvud taget blir något majbål. För här i nällevad blåser det orkan med danskarna i huset bredvid tycks ha fått igång en eld och det ser väldugt misstänksammt ut för det blåser åt hållet deras hus är, och brasan är precis framför huset. Ska jag ringa brandkåren? xD

Men jag måste bara sprida den lyckliga nyheten

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN MOBIL :D

Yey, big big smile in my face. Så, ni får bilderna på mina senaste inköpt snart(inte nödvänligtvis idag)  (:


Pöss


Flojph

Nu tänker jag skriva ett inlägg om tvål. Bara för att jag inte har någon kamera att fota med.

I alla fall så blev jag micket micket glad idag, för mamma har köpt RIKTIG TVÅL. Och för alla er som inte vet så är riktig tvål sån som är på flaska, inte sådan med pump, inte sådan tegelsten.  Helt vanlig riktig tvål. Men det finns ju sådan oriktig tegelstentvål som jagg har fått stå ut med länge. Och nu ska ni få veta varför tegelstenstvål är så hemsk och elak.

1. När man ska tvåla in sig så tar man tvålen och precis när man har fått tag i den så flojph så åker den iväg.
2. När man väl har fått upp tvålen från golvet och har nästan fått den mot kroppen. Så säger den fljop igen och och så har man ingen tvål. Igen.
3. Så då får man ta upp den jävla tvålen IGEN och när man har tvålat in unjefär en kvadratmillimeter så, floph. Gissa vad som precis hände?
4. Rätt, men denna gången åker tvåljäveln under ens fötter och vips så har du en stor fet bula i skallen för den jävla tvålen har gjort att du ligger ner i duschen i en väldigt konstig stälning. Och en tvål på golvet.
Suck


I alla fall så har det varit en jättefin dag och jag såg årets första ekorre (OCH MIN MOBIL ÄR KLAR SNART YEY :D )

Scorett

Goch, bara jag tänker på mat just nu käns det som jag ska spy eftersom jag har vräkt i mig fiskpinnar haha xD Så smart är jag. Nej men ingen bra dag idag, jag har haft en sådan vecka (hititills) när jag bara gör fel, till exempel igår, hoppade jag av på fel buss-station, men det ordnade sig ändå och så snackade jag med busschaffisen som jag jätte gullig ( men wierd ) och snacakde om att jag såg snäll ut och att jag skulle ha ett bra liv och att jag skulle ''lyckas''. Haha, men han var snäll ändån.

Och btw så har jag kommit på att det är inte hälsosamt, varken för plånboken eller för hälsan att vara i stan hela dagarna som jag är nu i med att jag ''jobbar'' där. Så varje dag nu har jag käkat på Mc/Sibylla. Nyttigt. Och så har jag handlat upp 400 kr. Ojoj.  Men bara jag har råd med tyget till klänningen så blir allting säkert jättebra.

Åt också årets första kulglass idag, ren njutning i strut, och snälla Emilia bjöd mig så nu är jag skyldig henne en chii ( eller en glass).


Nu ska jag gå och läsa Vr i sängen och söva tror jag (:

Pöss och Kram


(Minnen c:<3)


Ps. Jag tror jag kommer sänka aktiviteten på bloggen tills jag får tillbaks min telefon, hoppas hoppas hoppas  den är klar snart D:

Edit

Just det, jag glömde säga en sak, varför jag döpte inlägget innan till ''Nyckelpiga på benet''. Och det är för att jag ville påpeka att nu är detverkligen vår, jag hittade en nyckelpiga på mitt ben idag.



Och jag är hungrig


Nyckelpiga på benet

Ja, första dagen på scorett, skitkul men nu är jag helt slut. Och jag måste bara ta ut min ilska på No och cykelgubbar.
1. No är världens konsigaste ämne i välden. F= k*s? Nej, jag fattar INGENTING.

2. Innan jag stack till ''jobbet'' så var jag tvungen att höja sadlen på min kära cykel, men då skruvade han killen som gjorde det till den liite för hårt. Liiiite för hårt= skurven går av på mitten= Nanna från springa med högklackat till stan. Aj. Aj Aj. Men men.

Nu är cyklen lagad, och jag fixade så att jag kunde spela gitarr trots att jag glömde den i Skurup ( smidig som jag är). Och tur i oturen så hade sminket från Oriflame komit idag, och eftersom jag glömde nessisären hemma den också så var det VÄLDIGT TUR.

Och snart dör jag av trötthet igan, varför ska jag envisas med att skriva på kvällen?

Jag saknar min mobil :c


Första dagen

Just precis nu sitter jag hemma hos mormor i väntan på att få sticka iväg till första dagen på proen. Och jag är SJUKT nervös. Tänk om jag typ... Bryter benet på vägen dit eller något? Men men, även om jag är skit darrig så ser jag fram imot det. Men jag känner mig lite tvungen att ha på mig mina blåa skor eftersom det är de som passar bäst till det jag har på mig och de är från scorett, jag måste ju göra ett bra första intryck ^^

Men i alla fall så har scorett SJUKT snygga skor, men jag vet inte om jag ska köpa dessa


Eller dessa



Eller ett par som jag inte kan hitta på deras hemsida. Men när jag får tillbaks min riktiga mobil så lovar jag att fota dom.

Nu tror jag att jag måste sticka iväg!



Lycka till till mig? x3

Dead

Jag har sjuk huvudvärk och är allmänt död för tillfället, så jag skiver om idag imorgon istället x3


Klänningen




Något åt det hållet ska klänningen se ut, den riktiga skissen har jag här bredvid mig på vanligt papper så det är lite svårt att visa det här. Men men.



Dessa skorna var sjukt snygga, men jag ska kolla runder någon dag och se om jag hittar något bättre (:


VÅR

Äntligen! Äntligen äntligen äntligen. Äntligen är det vår, jag var ute och red en runda innan idag och hela skogen är fullproppad med vitsippor och fåglarna sjunger i örat på en. Äntligen har mamma kommit hem efter att ha varit borta i en hel evighet. Äntligen så ska jag & mamma få vara ''modell för en dag''. Och till sist, äntligen har jag bestämt mig för hur designen ska se ut ( det kommer bild nån annan dag).

Nu är det bara tyget som jag ska välja oxå. Men är det NÅGON som vet var man kan hitta bh:ar som är gjorda för djup uringning? Jag vet att det finns, men inte var. Suck.

En sak till var det, förlåt att jag inte skrev igår, men jag ORKADE verkligen inte. Jag hade varit i albäck i princip hela kvällen där det regnade och var allmänt skitkallt.

Men jag har hittat en ny favorithemsida. SÅ snygga kjolar och annat stuff.

www.asos.com

Tror jag det var.

Men som vissa redan vet så har jag beställt nytt smink, vilket kanske inte är sådär jättesmart. Eftersom det är puder/foundation men vi får ju HOPPAS på att det blir rätt färg.  Jo, jag beställde en typ eylinerpenna, och nej inte kajal. En eyeliner penna.


Jo just det, jag ska göra en liknande skiss på Paint nu så får ni se UNGEFÄR hur klänningen kommer att se ut x3 Så ska jag lägga upp bilder på lite accessoarer också (:

Pöss


Solskenshistoria

Ja, denna dagen har ju inte varit sådär jätte speciell, ända tills nu ikväll. Så idag blir det inte så mycket mode, kanske lite för jag har hittat en jättesöt kjol (men vet dock inte om den finns kvar i butik). I alla fall så skulle jag ju ta mig hem från konfan med buss och tåg, vilken är så härligt. Man gör INGENTING en stund, och det är härligt!

Först missade jag bussen till svedala, och nu i efterhand så var det tur. Men jag tog i alla fall 146 i stället till malmö.  Och glömsk som jag är hade jag glömt varirfån tåget gick, så jag gick in på pressbyrån och frågade, men dom visste såklart inte. Så jag gick ut för att försöka leta reda på vart ifrån tåget gick och då kommer en tjej springade bakifrån och börjar prata med mig. Och blir ju rätt paff men skitglad, jag älskar alla dessa utåtriktade människor som vågar sig på fattimans guld. Och för alla er som inte vet vad det är så ska jag berätta det för er.

Min mamma berättade det för mig och jag har verkligen fått det på hjärnan. Jag tänker på det hela tiden, och det gör mig till en bättre människa. Fattimans guld är som ett ''karmakonto''. Allt bra man gör får någon annan, sätts in i karmakontot eller vad man nu ska kalla det. Till exempel hjälper en gammal dam över gatan, då sätts det in en viss karma summa på kontot och  det kan tas ut senare i livet. Eller om du betalar personen som råkar stå framför dig i köns buss biljett när den inte har pengar. Då kanske någon bakom dig betalar din bussbiljet nån annan dag?

Men idag så har denna personen som jag träffade verkligen förgyllt min lite för vanliga dag. Ska jag vara ärlig så fantiserade jag mig bort mig lite för mycket och fick för mig att hon var.. typ en ängel eller något eftersom hon helt plötsligt försvann efter att hon visat var tåget skulle komma. Men jag var ju så nyfiken så jag gick ju såklart och kollade om hon verkligen VAR borta, och det var hon ju inte men jag tog tillfälet i akt och började prata med henne, först och främst för att säga tack men hon visade sig vara så jäkla härlig människa.

Men detta är ju faktist en modeblogg, så nu ska vi snacka lite om det (:

Jag blev HELT kär i denna kjolen, men jag sparar till tyget som jag ska ha till klänningen ^^


Hoppas jag får tillbaks min telefon så ni får lite bilder snart!

I alla fall så måste jag bara säga hur skönt det ska bli att vara fri från läxor i två vecka!



Ha det bra, och jag hoppas Cissi (rätta mig för det såg inte rättstavat ut) läser :3


Sockersött

Det blir inget frankrike för mig. Snyft, men o andra sidan så hade det inte varit så kul att åka bil i typ.. Länge. Men men, en annan god nyhet är att JAG SKA FÅ DESIGNA MIN EGEN KONFAKLÄNNING! Åh vad det ska bli kul! Men just precis nu har jag 0 fantasi, men jag har börjat jobba på den och jag lovar er en bild på skissen när den är klar. Det ända jag har bestämt är att den ska vara pampig, mycket vitt, rosa & ljusblått eller vitt, rött och ljusblått. Men vi får se vad jag hittar för tyger och så.

I alla fall så har jag kommit på mig själv med att blivit fixerad av rosetter. De är SÅ söta. Love love love.





Usch usch USCH vad jag saknar mitt långa hår. Jag vill oxå kunna göra sådär!

Ps. Jag måste bara äga att jag beundrar lady gagas stil, så jäkla grym är hon. Men inte min musiksmak ^^


Puss och kram i alla fall!


Franskt

Haha, idag har jag ägnat säkert två tre timmar bara till att pyssla om mig själv. Måla naglarna, smörja in mig, tagit en lång dusch. Så nu är jag helt lugn och avslappnad, och det är skitskönt. Dock har jag ingen lack så fransmainkyren (som blev så jäkla bra)  har nu lossnat till hälften. Men jag tar på lite extra imr som blir det skitbra. Jag fixade till och med tånaglarna, och det ser lite skoj ut men det är rätt fint.  Och på tal om fransk mainyr så kanske jag ska få åka till paris nu i helgen (tror jag det var). Visserligen får jag inte kolla rundor, vi ska bara hämta mamma, om i fall att det inte går flyg till sverige då heller. Men vi får se.

Jag kan inte ladda upp några bilder eftersom min dumma mobil FORFARANDE är på lagning. Jag saknar den :c Aja, hittade en liten sockersöt plånbok på Åhlens haha. Visst är den söt?



Finns i svart oxå, bara 69 :- Åhlens.


Ha det gött :3 <3

Fysik

Suck, nu sitter jag här och pluggar. Igen, tråk tråk tråk. Men det är rätt mysigt ändån (: Haha, jag tror att jag har fått rätt recept till att plugga så det blir ok :3

1. Punktbelysning. Alltså inte en stor lampa utan många små
2. En skön stol
3. Mycket plats
4. En balja med varmt vatten att ha fötterna i
5. Nötter
6. Och såklart massa musik

Haha. Men till och med idag har jag shoppat liiite. Stack en snabbis till stan efter skolan för att kolla efter en sjal att ha till min nya jacka och jag hitta en jättesöt med rosa rosor på. Och så köpte jag en chi såklart. Mums mums



Världens sämsta bild med webben, men det får duga x3

Ska fortsätta plugga nu :c

Ha det Gött


Duäralltbrapåattljuga.

Kalas kalas

Haha, idag har jag varit på ''kalas''. Jag känner mig så  mogen när jag säger det. Men det har jag i alla fall varit hos min kusin, och där hände typ... ingenting men jag har hittat världhistorens snyggaste skor för världshistoriens bästa pris. Haha, måste beställa som SNART!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/melbourne-427252-121/

De kostar bara 99 kr. Gosch I love them!

Ska sticka ner och hämta lite att dricka eller nått.



Ha det gött sålänge!

Bad hairday

Har precis fixat till mig och uptäckt att jag glömde plattången hos mamma (igen) och kan därför inte fixa till håret som står åt alla håll och kanter för tillfället.  Suck, men men. Nu ska jag och familjen sticka till min kusin eftersom hon fyller år. Haha, får nog ta med några av cupcakesen, annars försvinner dom aldrig xD


Var tvungen att ta en bild på min fina tegelsten och max (min lillebrors) leksaks telefoner. Ärligt talat ser man knappt nån skillnad. Men den som är ''min'' (för det är ju egentligen on off's) är det blåa. Suck. Jag saknart min egen :c


Skriver mer ikväll!

Ha det gött


Cupcakes

Idag har jag bakat mina första goda/ätbara cupcakes. Frosting och allt. Applåder till mig! Nej men det är faktist inte bara det jag har gjort, trots att det tog ett tag haha.

I morse (enligt oss tonåringar) så följde jag med åsa och tjuriga max till malmö på jakt efter jeanskjolen från JC. Och jag hitttade den, men köpte den inte, för att jag vet inte. Och jag har ju redan en jeanskjol men men. Jag köpte lite andra saker som jag har ''planerat'' sedan betydligt längre x3 Till exempel en jacka och jag lovar, den jackan är just nu min gud, för det betyder att jag SLIPPER MIN DUNJACKA! Och inte för att den är ful, men den långa (duma, elaka, jävla) vintern har gjort att jag har tröttant på allt svart/vintrigt/som har med vinter och kyla att göra. + att jág slipper se ut som en fågel efter att jag har haft på mig den, den fäller förstår ni.

Men men, här kommer lite bilder!


Inte den bästa bilden, men jag förstår mig inte på systemkamror och min mobil är på lagning, och min egen kamera är proppfull med bilder från prag haha. Men nu ska jag inte skylla på kameran  xD

Waa, Im in love.

399:- in Vogue


En tröja jag köpte idag på rea. I vanloga fall brukar jag inte andvända blusar men jag tyckte den var så himla gullig, så jag köpte den ändå ^^

149:- H&m


Åsa köpte massor av saker, bl.a en jetsetklocka i knallgrön. Så nu är jag lite smått avundsjuk på henne.






Skitgoa blev dom :3 Faktist, så nu ska jag gå och käka lite fler Haha.


Ha det gött!


Söta smycken

Hittade massor av söta smycken på hiphopbutiken.se. Och som vissa kanske redan vet är jag väldigt fixerad av rosetter och cupcakes ( ska baka imr :D) haha, ni fattar när ni ser smyckena ^^


89:-



89:-
59:-


Hihi, en av mina favoriter ^^ Så så SÅ söt

99:-


79:-



139:-


139:-



139:-



När vi ändå är igång med sötsakerna så kan vi ju ta en munk oxå :3

79:-



129:-


249:-







Sen till sist kommer till mina små älsklingar...





Nu somnar jag snart med datan i knäet,så sov gott alla



Make-up

Jag vet att jag inte lade in något inlägg igår, men jag blev helt inne i en bok jag hittade på bibloteket. Och det var tur att den var så kort för annars hade jag inte hunnit plugga. Som jag säkert har sagt 100 ggr tidigare har vi SJUKT mycket läxor nu. Och så var jag tvungen att lämna in min telefon till lagning och då fick jag världshistoriens snyggaste telefon. Nej men min farmor har lika dan. Och det säger ju nästan sig själv. Eller? Så därför kommer bilderna på mina små shoppingrunder inte bli några på max 15 dagar. Men jag ska tömma kameran så snart som möjligt så att jag ska jag ta med den istället. Men nu ska jag börja på ansikte eftersom jag inte gjorde det igår. Kommer KANSKE ett till inlägg ikväll, om jagf har tid och lust vill säga.

En bra grund är ju att alltid ta bort sminket, annars kommer huden ta stor skada och du får
1. Mer finnar
2. Rynkig hud när du blir äldre (jag vet att alla får rynkig hud men man får mer och snabbare om man inte tar bort det)
3. Svårare att applicera nyttsmink dagen därefter
4. Filkig hud.

Men man måste ju ha något smink att ta bort också.

Huden är ju ''grunden'' till en snygg och naturlig look, för har man röda prickar i hela huvet och flammig hud kvittar det nästan hur fina läppar elelr ögon man än har. Ibland vinner de onda ändå. Men det är inte alls svårt att fixa en snygg hud. Bara man gör rätt så LOVAR jag att det blir bra. Ska fixa lite ''step by step bilder ikväll så nu får ni nöja er med några allmäna tips om vad man ska andvända för att få det bästa resultatet.

1. För att få det bästa resultatet andvänd en sminkborte eller svamp. Inte fingrarna eftersom det kan bi väldigt ojämt och sträckigt då. (För alla som inte vet är en sminkborste unjefär som en puderborste fast man andvänder den till att ta på foundation)
2. Man ser inte mer solbränd ut för att man har helt för mörk foundation. Det verkar folk tro, men det sabbar bara resten. Samma som om man haft röda prickar i hela huvudet. Vill man se mer solbrun ut så fixar man ett solpuder i en mörkare färg än du har, inte helt för mörk men unjefär 1-3 nr mörkare beroende på vilket märke du tar. Och sen tar du det tunt tunt på halsen ända ner till där tröjan börjar och på kindbenen, näsan, hakan och pannan i ett tunt lager så får man den där lystern som alla pratar om.
3. Tar man förmycket foundation blir det också bara fel. Börja med lite i hela ansiktet, ser det förlite ut ta lite mer. Och så hålelr du på tills det ser 100%naturligt ut. Tar man helt förmycket från början är det stor risk att man ser spaklad ut och stel. Lite i taget, så enkelt är det.



Skriver mer ikväll. Pöss!


Läxor

Ja, just nu är det SJUKT mycket prov och läxor, och därför är uppdateringen vädligt seg och dålig. Men men, ni får helt enkelt näja er med det som kommer.

Fortsättningen på Från topp till tå kommer imorgon garanterar jag men ni ska få lite smakprov så länge ;)




Jag vet inte vad det är med dessa stilarna, vad som gör dem så sjukt coola, men hade jag kunnat och orkat hade jag gärna gått ut sådär! Hade ni?

Pöss

Hår- Forts

Egentligen tänkte jag skriva om smink och sånt men min kära vän emilia tyckte att det behövdes mer. Så här kommer lite shampo tips, hårinpakningar, upsättningar och sånt.

Innan, för några år sedan var det ju modernt med det slitna matta håret som i allmänhet såg ut som morgonrufs. Och det är ju inte svårt eller hur? Det som är svårt är att få tillbaka kvaliten på det. Så det är bara att kämpa på tjejer.  Här kommer tio tips för ett finare, glansigare och fräschare hår.


1. Tvätta inte håret varje dag om du inte har väldigt fettigt hår. Och har du det andvänd fettshampoo. Varannan dag är mycket skonsammare mot håret!

2. Andvänd hårinpakning minst en gång i veckan för att få en lättare fluffigare volym på håret. Det blir mycket mer lättstylat och i allmänhet finare.

3. Andvänd örngott i satin om ditt hår är väldigt tunt och skört. Satin framkallar inte lika mycket friktion som bomull och det kan rugga upp det yttre på håret.

4. Testa dig fram långsamt och se vilket märke som passar just dig

5.När du väl har hittat det du tycker om, andvänd det i måtliga mängder. Bara för att det är ''bra för håret'' betyder inte det att  håret tål allt.

6. Har du långt hår, sätt INTE upp det på nätterna så klyvs inte topparna lika fort

7.  Plattar du håret eller fönar det, andvänd värmeskydd, det skadar mer än du tror att platta håter varje dag utan skydd.

8. Bara för att något är svindyrt behöver det inte vara bra, även om det KAN vara det. Köp saker med kvalite, och kvaliten ligger inte i priset.

9. Gör lite förändringar med håret då och då, byt sida på benan eller sätt upp det på nått anorulunda sätt. Förändring förnöjer

10. Andvänd inte hårsnoddar med metalklämmor, det skadar håret. Andvänd istället helt övertäckta snoddar.



Själv följer jag inte alla mina sunda råd, men jag har gjort det, och snacka om att man får fint hår!



 En personlig favorit är tresemmés styling och shampo. Fast jag andvänder det för färgat hår (:

Ha det bra och sov gott, bilder från prag kommer imr ist!


Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen från prag, och jag måste bara säga. GUD vilken fin stad. Det var sån variation och hemtrevlighet trots att man var så långt ifrån hemma. Rummen vi sov på var dock inte så hemstrevliga. De var mer... Äkliga. Men med bra sällskap funkar det mesta. Bilderna kommer ikväll eller imorgon eftersom jag inte hittar någon usb-sladd till kameran nu. Men jag tänker fota lite av de inköp som jag har med mig till pappa nu (:


Här är en klocka, inget speciellt med den, men det är en ''grundaccessoar'' som man kan ha till nästan allt. Utom guld och brunt läder. 


En av sjalarna jag köpte, jättebillig, jättemysig, jättestor och überfin (enligt mig i alla fall). Jag tror den kostade 150-160 sånna tjeckiska pengar och i svenska är det unjefär 60 kr och i sverige hade den kostat minst 200-300.



I vanliga fall brukar jag inte gilla glitter och diamanter, men denna lilla söta saken var jag ju bara tvungen att köpa! CUTE!


Ni får  två inlägg till ikväll, ett topp till tå ( ansikte och smink) och ett med pragbilder (:


emilia is in tha house!

hej hej hej

Nanna är i prag, och där är det drag!
Jag är grym på att rimma, hellyeah.

Som ni ser, har jg gjort en ny design till Nanna. Lite vårigare, blev i stort sett helnöjd. Lite detaljer på headern, och lite annat som behöver fixas, och det tänker jag göra under helgens gång. =)

Om ni vill veta mer om mig, ja, jag vet, jag är skitspännande, så kolla in på min fotoblogg!

Ha det!

/emilia the King

Hår

Okej, rubriken kan misstolkas men ja, somsagt så börjar ''från topp till tå'' just precis nu. Och eftersom håret är längst upp så börjar vi helt enkelt med det.

När du träffar en ny människa kollar du ju den nya människan i ansiktet. Och runt ansiktet stitter ju håret, så det gör ju en rätt stor del av ''första intrycket''. Och det vill man ju ska vara bra, right? Men i alla fall, i vår så är det väldigt blandade hårmoden, inte så som det var förra året. Då var det rakluggen som var aktuell. Och förrförra var det page. Jag är ju som jag är och en gnutta efterbeliven kan man tycka, eftersom jag har båda raklugg och page. Gammalt, men jag trivs i det och det är anorlunda. Det tycker jag är en av de viktigaste sakerna i stil och så, att sticka ut och VÅGA vara sig själv. Men nu tappar jag ämnet. Hår, just det. Det stora svallet är väll det som har framträdigt lite. Och hårförlängning. Men det är ju bara en konsikvens av förrförra årets mode. Då klippe alla av sig håret, och nu ska man ha långt, och så for växer inte de flesta hår.  Men tips till alla med hårförlängning: SÄTT PÅ DEN ORDENLIGT! För annars ser det ju så falsk ut. Och syftet är ju att det inte ska se fejkat ut. Right?

Ett annat tips till alla som vill ha lute vårkänsla i håret med hjälp av blonda slingor. Det är skitsnyggt, det håller jag med om, men om du inte är van, gör det hos frissan. För tro mig, det är inte värt det om det blir fail. Antingen trillar allt håret av. Inte snyggt. Eller så blir hela håter KNALL oranget, och det är inte speciellt snyggt det heller. Rödhåriga är som har färgat det med henna eller har det naturliugt tycker jag därimot är jättefint på de som passar i det. Men missfärgning är dock inte det. Och tro mig, det är ett helvete att få håret normalt igen. Jag gick igenom det för unjefär ett år sedan, och inte förräns nu är det normalt igen. Så gör det hos frissan.

Det finns väldigt mycket man kan göra med hår. Hårkonst till exempel. Man lixom skulpterar hår till figurer eller vad man ska säga, här kommer lite bilder på så kallat hårkonst



Som ni ser är der en hund på den ena tjejen och en elefant på den andra. Erkänn, det är GRYMT coolt :3


Det får vara allt för idag tror jag, och ni får troligen klara er utan mig över helgen. Pöss (:

Ny kategori

Skönhetsråd och modetips från topp till tå! Jag kommer börja skriva om håret och ansiktet och arbeta mig nedåt.
Första inlägget kommer snaaartisch.

Glöm inte Emilias fotoblogg, där det även finns bilder på mig! (a)

Packa packa packa

Jag hinner inte skriva så mycket idag heller eftersom jag måste packa, och städa, och fixa det sista i garderoben, och läxor- ni fattar. Men eftersom jag åker iväg på fredag kommer det inte bli några inlägg under helgen. Som ni fattar. Och nu ska jag bara fixa det sista så KANSKE jag lägger ut lite bilder mm senare ikväll.

Pöss


På Farade Fot.

När man tänker efter, så reser min familj VÄLDIGT mycket. Speciellt nu senaste veckorna. nån gång förra veckan åkte Magnus (låtsaspappa) iväg till Kina i några dagar, mamma åkte iväg till Holland. Och för ytterligare några veckor åkte min kära syster ner till polen som utbytesstudent. I alla fall, nu idag åker mamma iväg igen, till kina i TVÅ OCH EN HALV VECKA. Vilket betyder att jag får fixa morgonfodringarna vilket resulterar i tidiga mornar. Jag har egentligen inte något imot att gå upp tidigt, det är bara så svårt att stiga upp. Men det går nog. Men men, på torsdag åker Magnus iväg till Frankrike och jag far till prag på fredag och därför kommer jag inte blogga under helgen. Tyvärr. Men jag lovar er massor av bilder när jag kommer hem, och jag har planerat in lite shopping också (såklart). Men vi får väll se haha ^^.

Här kommer bilder på det jag köpte i malmö nu i helgen!

Var på trelleborgs allahanda med Emilia och Natha för att söka prao. Och fy satan vad långt det är ner.

Kalla mig barnslig, men dom är SÅ söta!


Här är min lilla nya datamus till min laptop. Det blev lite kärlek vid första ögonkastet haha, och det FUNGERAR! Men men, hittade den på coolstuff


Här är den outfiten som jag köpte. Mycket vårig, och den är ''mig'' (fast kjolen är lite stor). Love love love!



Imorgon får ni bilder på min gardebob som snart är klar (:

Ha det gött!

Garderoben

Jag är ledsen men jag hinner inte skriva idag heller. Håller på med garderoben nu ( den är SÅ fin! <3) och jag är snart klar, men inte än. Ska bara rensa lite och få in alla kläder

Pöss :3


Ransom stuff

Jaha, då var man tillbaka på landet igen. Och jag orkade inte lägga in nått igår men ni får nöja er med lite hemsidor med våriga och fina kläder så att vi får lite färg här i sverige. Alla går ju helt svartklädda ju...Tråkisar.


http://www.laredoute.se

http://www.choosestore.se/se/

http://www.hm.com/se/

http://cubus.com/sv/

http://www.bikbok.com/

http://www.jc.se/

http://www.mango.com/paises.htm

http://eshop.lanidor.com/NewArrivals.aspx?idColeccao=18


Sen är det bara att shoppa loss. Men det viktigaste är. Våga sticka ut. Folk upskattar det, och de som inte gör det, säger inget för dom är för fega (:


Sov gott!



Tillbaka i Malmö

Eller ja, rättare sagt fotfarande i malmö sedan igår. Men idag har jag och linn varit i stan (ovanligt).Och smart sm jag är så tog jag såklart ett par, faktist bekväma, högklackade skor. Det funkar i 2-3 timmar med lite pauser. Men när det går upp till 4-5 timmar med ständig gång blir det satan ta mig plågsamt. Pain Pain Pain. Men i alla fall köpte Linn ett par björn borg trosor ( Hennes 15:onde par) och jag en glittrig datamus till laptopen, en kjol, ett linne och hellokitty plåster till min tumme ^^ Väldigt söta faktist, men det kommer bild på allt lite längre ner.

Men nu sitter jag och linn på hotellet igen och latar oss efter en god ( och STOR) middag. Jaja, men här får ni lite bilder från idag, dock inte så mycket skor.


En ganska sorglig men rolig ideé och inställning till kärlek xD



Sorry, men jag har rå humor.. xD


Så OTROLIGT SÖT liten apa, men den har faktist en funktion också. Det är definitift inte vad du tror, jag lover. Det är en nageltorkare! Jag är sååå nära på att köpa den.


Från den ena butiken till den andra. Jag älskar allt detta pjoler!






Så söta ^^





Überstora ägg på torget :3


Jag älskar dessa skorna, dom är SKITSÖTA ( men dyra)


Här är mina läppglans, dom ser faktist rätt äkta ut, och dom luktar  choklad :D



Det jag köpte får ni se imorgon, sov gott alla små ägg!

Linn Rosenkvist

Ville bara säga TACK till lilla linn för att hon är en fantastisk vänn, och så vill jag säga tack och grattis till Helene (linns mamma) som fyller år idag och fixat så att jag får bo på hotellet som jag och linn är på nu.

I alla fall så har bi tagit hem lilla lipan ( för alla som inte vet är det en av familjens hästar). Haha, snacka om att streta imot när hon skulle upp i transporten. Men nu är alla tre hemma, hihi ^^

Men här kommer lite bilder från dagen!


Här är mina (enligt mig) FINA geek glasögon

Bik bok- 69:-









Haha, fy fan vad jag började flabba när jag såg denhär xD




Nä nu ska jag och Linn geeka oss igen :3

Stjärnklart

Idag blir det dock inte så mycket bilder eftersom jag faktist inte har varit i stan och har helt enkent inte orkat kolla in nån onlineshop. Men men. Ikväll är det stjärnklart, och det är så jävla (ursäkta) underbart vackert. Om jag inte hade varit så himla trött hade jag gått och satt mig där ute en stund och bara gjort ingenting. Men som sagt, jag är väldigt väldigt väldigt trött idag.

I alla fall så var jag och Natha och Emilia på bio idag och såg en så otroligt gullig film. ''Farsan''.
I ena sekunden så var den så rolig vatt man fick tårar i ögonen och i nästa så var man nära till gråt (sorggråt då asså). Men en väldigt kramig och solig film, rekomenderas!



Och här kommer lite random bilder








Se, man kan göra något fint av saker som inte är helt nya också! Second hand rekomenderas faktist för alla som inte har gett det en chans (:


Ha det gött


RSS 2.0