*Pling*

Jo, såhär är det, jag har tänkt på en sak rätt länge. Ni känner ju till min ''köksdukskjol'' Den rutiga som jag köpte i malmö för ett tag sedan. Den är ju typ turkosblå i färgen och så hade jag den liggandes på min skrivbords stol och där hade jag av en ren slump lagt min klänning där precis bredvid. Men klänningen är ju prikig och kjolen är ju rutig. Strider de mot alla modets lagar? Och går det att ha en klänning med en kjol över? Klänningen säg ju ut som ett linne och gav kjolen det där lilla extra ''puffet'' som kjolar enligt mig ska ha. Det syntes ju lixom inte.




Så går detta ihop eller ser det bara konstigt ut? Jag var ju tvungen att testa så därför testade jag (på ica xD) och  
folket där verkade bara glada att se lite färg i allt det mulna som var idag, så jag tror faktist att jag ska prova någon dag. Men jag ska leta efter ett linne som är röd och vitt prikigt faktist.


Min nya röda rosett på en blå basker röda plopp öronhängen, röda naglar min vita chanellklocka och mina svarta nya skor passade perfekt till detta. Jag funderade på att toppa med rött läppstift men det var nog lite för mycket för ica haha. Får väll prova i skolan och se hur folket reagerar där.

Kram (:


Kommentarer
Postat av: Jenny.

Du provar då allt som går att provas x)

2010-05-13 @ 23:08:26
URL: http://shoelaces.blogg.se/
Postat av: cookie

Haha försåt dig helt ;)



Men inte allt, fast alla kitty saker och så. Lite ska man ju har kvar ;)

2010-05-14 @ 09:53:35
URL: http://daniiiela.blogg.se/
Postat av: "M"

Vad bra att du VÅGAR ta en risk och se om det blir en flipp eller flopp :) Önskar jag var så modig själv ^^

2010-05-14 @ 12:50:17
URL: http://ovanlig.blogg.se/
Postat av: "M"

SV:

Tack för tipset men jag avböjer.

Som du kanske har märkt så heter min blogg OVANLIG altså inte som alla andra. Jag går inte efter vad du tycker utan efter vad jag tycker. Så om du tycker att min blogg är 'för mycket' så får du gärna hålla det för dig själv så vidare jag inte frågat om din åsikt förstås.

2010-05-14 @ 14:09:26
URL: http://ovanlig.blogg.se/
Postat av: Aje

Svar på kommentar,

Tack för tipset x) nu har jag ändrat designen på bloggen. Kolla gärna och kommentera :D

2010-05-14 @ 14:18:38
URL: http://pyssliingen.blogg.se/
Postat av: "M"

SV SV: Jo självklart men jag tar inte order som "ta bort den randiga bakrunden" utan jag går på vad jag själv tycker. Vad jag vet så finns det inget bestämt sätt som man måste ha sin design på. Hur kul skulle det vara om alla gick runt efter vad en och samma person tycker? Det skulle bli för lite variation, därför föredrar jag att ha det som jag själv vill ha. Du får säga vad du vill, men jag gör på mitt sätt så kan du göra på ditt :)

2010-05-14 @ 14:32:12
URL: http://ovanlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0